Bella Nilsson & den stora byggindustrin

Många är medvetna om den stora byggindustrin och hur mycket nytt som byggs i Sveriges större städer, inte minst i Sveriges kära huvudstad Stockholm, men få tänker nog på vikten av riktigt bra avfallshantering i samband med att man bygger nytt. Det är just riktigt bra avfallshantering som NMT erbjuder och dom är noggranna med att följa alla miljökrav och förutom att dom erbjuder flera olika storlekar av container, liftdumper kranbilar och byggsäckar så erbjuder dom även miljövänlig sortering och återvinning.

Men självklart är alla byggen olika och beroende på vad man bygger, hur stort område, hur mycket osv eller vad nu behöver avfallssortering för så är man ju självklart i olika stort beroende av avfallssortering.

Eller kanske så gillar man att dela upp avfallssorteringen på olika sätt. Då är det alldeles perfekt att NMT Think Pink erbjuder olika storlekar av avfallscontainrar med flera storlekar mellan 5m3 och 30m3 samt byggsäckar i dom klassiska storlekarna small, medium och large.

Det fina är ju såklart även att avfallshanteringen inte bara är bra, smidig, miljövänlig och av riktigt bra service utan även självfallet är det är så riktigt snygga rosa byggsäckar som sätter färg och en riktigt härlig känsla på även tråkiga saker!